Al 27 jaar Het Zomerkamp!

Het Zomerkamp uit Zoetermeer is een vrijwilligersorganisatie die al sinds 1997 een gezellig kamp organiseert voor kinderen die echt een weekje weg verdienden!

Wij organiseren al 27 jaar Het Zomerkamp!

Het Zomerkamp uit Zoetermeer is een vrijwilligersorganisatie die in 1997 is opgericht door een groep vrienden met het doel een gezellig kamp te organiseren voor kinderen die echt een weekje weg verdienden.

Veel van de vrienden hadden al ervaring met het organiseren van kampen, bijvoorbeeld voor de scouting, maar ze wilden ook een kamp maken voor kinderen die niet bij een scouting- of sportvereniging zaten. Al snel vond de groep elkaar via de Nicolaas Parochie en begon de samenwerking.

Kinderen van toen
zijn de leiding van nu!

Inmiddels is Het Zomerkamp al meer dan vijfentwintig jaar actief en hoewel het leidingteam door de jaren heen is gewisseld, zijn de kernwaarden altijd hetzelfde gebleven. Dit is niet zo verwonderlijk, omdat het nieuwe leidingteam voornamelijk bestaat uit volwassenen die zelf vroeger als kind zijn meegegaan.

Het leidingteam is vastbesloten om de kinderen van de nieuwe generatie dezelfde geweldige ervaring te geven als zij zelf vroeger hebben gehad.

Tijdens het kamp bestaat het leidingteam uit minimaal veertien vrijwilligers voor vijftig kinderen, verdeeld over het A-kamp met 30 kinderen, het B-kamp met 20 kinderen en de kookstaf!

Het Zomerkamp is voor iedereen

Als organisatie vinden ze het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om mee te kunnen op het zomerkamp. Je hoeft dan ook nergens lid van te zijn.

Het inschrijfgeld mag geen belemmering vormen om mee te gaan op kamp en als je je daar zorgen over maakt, kun je contact opnemen met Het Zomerkamp. We hebben meerdere sponsoren achter ons staan die graag ondersteuning bieden in passende vormen, zoals bijvoorbeeld het Schuurtje van Vincentius.

 

 

Dit wordt het avontuur van je zomer!

Schrijf je nu in voor het zomerkamp van Zoetermeer naar Het Woldhuis in Apeldoorn.