Het Betaalbare Zomerkamp Zoetermeer

We willen dat elk kind kan meedoen aan onze te gekke activiteiten, zonder dat het te duur wordt. 

Wij letten voor u op de kleintjes

Bij Het Zomerkamp Zoetermeer draait het om leuke zomeravonturen voor iedereen. We willen dat elk kind kan meedoen aan onze te gekke activiteiten, zonder dat het te duur wordt.

Wat maakt ons zo bijzonder? We zorgen ervoor dat het inschrijfgeld zo laag mogelijk is, dankzij hulp van sponsoren, slim inkopen, leuke sponsorlopen, en natuurlijk doordat we allemaal vrijwilligers zijn. Maar we begrijpen dat het soms nog steeds lastig kan zijn om het geld bij elkaar te krijgen. Dat mag geen reden zijn om niet mee te doen!

We hebben speciale fondsen die kunnen helpen als het écht nodig is. En we kijken altijd naar een oplossing die bij jou past. Dus, als je denkt dat dit iets voor jou is, neem dan contact met ons op.

 

De Zoetermeerpas voor Het Zomerkamp

Heb je een ZoetermeerPas? Jammer genoeg kun je het budget van de pas niet direct bij ons gebruiken, maar geen zorgen. Laat ons je Zoetermeerpas zien, en dan kijken we samen met onze fondsen wat we voor jou kunnen doen. Financiële zorgen mogen de zomerpret niet bederven!

Wil je meer weten over onze betaalbare zomeractiviteiten en hoe we kunnen helpen? Neem contact op met Het Zomerkamp Zoetermeer en dan maken we er samen een superleuke zomer van!