Inschrijven voor Het Zomerkamp 

Mis het avontuur niet en schrijf je nu in voor Het Zomerkamp 2024 vanuit Zoetermeer naar Het Woldhuis in Apeldoorn! Deze geweldige vakantie van 13 t/m 20 juli 2024 is speciaal voor kinderen van 6 tot 16 jaar en zal zeker een van de hoogtepunten van hun zomer worden.

De prijs voor dit jaar is nog niet definitief vastgesteld, maar zal liggen rond de € 185,- per kind, alles inbegrepen. Je kind zal genieten van een onvergetelijke ervaring vol plezier, spelletjes, avontuur en nieuwe vrienden. 

Aarzel niet en download download het inschrijfformulier nu, vul het in en mail het naar info@hetzomerkamp.nl. Binnen enkele dagen ontvang je van ons de bevestiging. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je kinderen kunnen deelnemen aan dit fantastische kamp.  

Download het Inschrijfformulier 2024

We begrijpen dat de kosten een uitdaging kunnen zijn voor sommige gezinnen en we willen dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen. Daarom hebben we verschillende organisaties achter ons staan, waaronder het Schuurtje van Vincentius, die kunnen ondersteunen bij de kosten als dat nodig is. Neem contact op wanneer je hier meer informatie over wilt hebben. 

Wacht niet langer en geef je kinderen de kans om deze zomer iets unieks te beleven! Als je nog meer wilt weten over wat we gaan beleven, kijk dan gerust nog rond op de website. Zo kun je een indruk krijgen van het programma en meer te weten komen over de locatie Het Woldhuis

Rond mei zal er een kampspreekuur worden gehouden. Dat is een mooi moment om het leindingteam in levende lijve te ontmoeten. Mocht je ons liever eerder als een ontmoeten dan mag je altijd contact met ons opnemen. Dan kunnen we een keer telefonisch of gewoon in het echt afspreken.