Wij zijn het leidingteam

Wij kunnen ons voorstellen...

...dat je even wilt weten met wie je kinderen op vakantie gaan. 

Even voorstellen

Yes! Het Zomerkamp staat weer voor de deur, en wij kunnen niet wachten! Sommigen van ons zijn al maar liefst 27 jaar van de partij. Anderen herinneren zich nog hoe ze zelf 27 jaar geleden als enthousiaste kinderen deelnamen aan het kamp. En dan hebben we ook nog de geluksvogels die dit jaar voor het eerst als leiding meegaan!

We zijn een bonte mix van ervaren rotten die het klappen van de zweep kennen én frisse gezichten met gloednieuwe, sprankelende ideeën. In het dagelijks leven zijn we allemaal bezig met totaal verschillende dingen. Denk aan juffen en meesters die de wijsheid overdragen in klaslokalen, een radiologisch laborant die geheimen ontrafelt binnen  de ziekenhuismuren, verpleegkundige met een hart van goud, cybersecurity expert die digitale avonturen beleeft, een AV-techneut die de magie achter de schermen creëert, sportinstructeurs die energie steken in gezonde beweging en enthousiaste studenten die een extra dosis enthousiasme inbrengen.

Met deze unieke mix van ervaring en creativiteit, beloven wij jullie een onvergetelijk kamp vol avontuur, gezelligheid, en nieuwe vriendschappen. Dus, laten we samen aftellen naar weer een geweldig Zomerkamp!

Achter de schermen bij Het Zomerkamp

Het leidingteam bestaat uit alleen maar vrijwilligers die veel plezier beleven aan het organiseren van het kamp. We beginnen in december met de eerste plannetjes en beginnen met vooronderzoek. In januari gaan we een weekend lang op locatie alle plannen uitwerken en omgeving verkennen. We bezoeken de bossen, pretparken, zwembaden, bedenken de wandeltocht, fietsen de fietstocht en gaan op zoek naar een geschikte plek voor de dropping. We maken dan ook het thema definitief en proberen een mooie verhaallijn te schrijven. Het programma wordt van uur tot uur opgesteld en doorgesproken en de eerste ideeën voor de spellen worden gemaakt. In de maanden daarna gaan we aan de slag met het uitwerken van alle plannen, de spellen schrijven en materialen maken. We gaan ook op zoek naar sponsoren én natuurlijk op zoek naar kinderen die mee willen. Wil jij al mee?

 

 

Dit wordt het avontuur van je zomer!

Schrijf je nu in voor het zomerkamp van Zoetermeer naar Het Woldhuis in Apeldoorn.