Kampeerboerderij Het Woldhuis

Met Het Zomerkamp gaan we we elk jaar naar een andere plek en dit jaar gaan we naar het prachtige landgoed “Het Woldhuis” in Apeldoorn, Gelderland.

 

Ben jij op zoek naar een avontuurlijk vakantie vol nieuwe ontdekkingen en uitdagingen? 

We zullen slapen in het mooie landhuis met drie verdiepingen. Om het huis ligt een onwijs groot grasveld waar je lekker kunt voetballen, rennen en tikkertje spelen.

Daarnaast is er ook een mooie kampvuurplaats waar we veilig een kampvuur kunnen maken. En als dat nog niet genoeg is, is er ook nog een speeltuin met schommels, klimrekken en een volleybalveld.

Je kunt dus de hele vakantieweek lekker spelen.
 

Faciliteiten en omgeving

Er zijn slaapzalen met stapelbedden voor iedereen en natuurlijk ook douches en wc's die een paar keer per dag grondig worden schoongemaakt.

In de uitgebreide keuken wordt door de kookstaf elke dag een verse maaltijd klaargemaakt.

In de buurt van de kampeerboerderij zijn er verschillende bossen waar je mooie wandelingen en speurtochten kunt maken.

Ook is er een speelbos in de buurt, veel meren om in te zwemmen, kleine beekjes en een groot kanaal.

Bekijk de locatie


Activiteiten en plezier

Als we niet bezig zijn met bosspellen, knutselen, excursies, eten en slapen, kun je heerlijk buiten spelen. We nemen we ook heel veel materiaal mee, zoals voetballen, badmintonrackets, ping pong, speelkaarten en nog zoveel meer. Wist je dat we ook tientallen jaargangen aan Donald Ducks bij ons hebben?

In de eetzaal hebben we een geluidsinstallatie staan zodat we lekker veel kunnen zingen en dansen. Dat komt extra goed van pas tijdens de afwas en natuurlijk ook tijdens de bonte avond waar de muziek niet mag ontbreken!
 

 

 

 

Dit wordt het avontuur van je zomer!

Schrijf je nu in voor het zomerkamp van Zoetermeer naar Het Woldhuis in Apeldoorn.