Het Zomerkamp voor kinderen van 11 tot 16 jaar

Zijn jullie klaar voor het avontuur van Het Zomerkamp? Wij hebben een onvergetelijke week voor jullie in petto, vol met leuke activiteiten en nieuwe ervaringen. 

Samen op kamp!

We gaan gezamenlijk op kamp, maar hebben uiteraard rekening gehouden met jullie leeftijd. Daarom zijn er twee groepen: de A-groep en de B-groep. Beide groepen hebben een programma dat is aangepast aan hun leeftijd.

Soms gaan we samen op pad, maar er zijn ook momenten waarop iedere groep iets anders gaat doen.

De B-groep is speciaal voor kinderen van 11 tot 16 jaar (vanaf middelbare school). Terwijl de A-groep zich bezig houdt met veiligheid, structuur en geborgenheid, gaat het bij de B-groep om avontuur, zelfstandigheid en vrijheid.

Jullie hebben nog steeds een groepje met een vaste leiding, maar er is veel meer ruimte om zelf initiatieven te nemen buiten jullie groepje om.

Op Het Zomerkamp fietsen we naar de mooiste plekken

En wat is er nou leuker dan op kamp gaan met je fiets? Bij het vertrek uit Zoetermeer zal de vrachtwagen van Bode Scholten jullie fietsen meenemen naar de kampeerboerderij.

Zo hebben jullie de vrijheid om verder weg te gaan zonder gelijk de auto nodig te hebben. Zorg dat je fiets in goede staat is en vergeet niet om licht op je fiets te hebben!

Zelf je kampvuur bewaken?
Kun jij dat aan?

We weten hoe fijn het is om even weg te zijn van huis en van je ouders. Daarom geven we jullie de verantwoordelijkheid en de vrijheid om zelf beslissingen te maken.

Hoe verantwoordelijker jullie je gedragen, hoe meer vrijheid jullie krijgen.

Het programma is geheim, maar sommige dingen weet je zeker

Het programma is ieder jaar een geheim, maar sommige dingen kun je zeker van zijn. Zo komen we altijd aan op zaterdag en komen we weer terug op zaterdag.

We gaan eigenlijk altijd zwemmen, altijd een bonte-avond maar bovenal: de laatste avond slaapt de B altijd alleen buiten onder een geïmproviseerd tentzeil. Zonder leiding, op een luchtbed in een slaapzak. 

We gaan dit jaar naar Het Woldhuis,
durf jij het aan?

Wij weten zeker dat jullie het aan kunnen! Het wordt een heerlijke week vol avontuur. Dus pak je fiets, je slaapzak, luchtbed en natuurlijk flink wat snoep. Trek je stoute schoenen aan en ga gezellig met ons mee naar Het Zomerkamp!

 

 

 

Dit wordt het avontuur van je zomer!

Schrijf je nu in voor het zomerkamp van Zoetermeer naar Het Woldhuis in Apeldoorn.