Lisenka

Hallo ik ben Lisenka, ik ben als kind, zelf mee gegaan op kamp. En nu ga ik mee als leiding. Ik hou van een waterspelletjes! En van zwemmen natuurlijk!

Willemijn

Hey, mijn naam is Willemijn en wat leuk dat je erover nadenkt om mee te gaan. Zelf ben ik als kind 8 jaar met heel veel plezier meegegaan en dit wordt mijn eerste jaar als kampleiding van de A’tjes. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot verpleegkundige en daarnaast hou ik heel veel van reizen, afspreken met vriendinnen en buiten bezig zijn. Ik heb er superveel zin in en kijk er naar uit om er samen een hele leuke en onvergetelijke week van te maken!

Keynai

Hi, ik ben Keynai en mag als A-leiding mee op kamp! Dit is m’n eerste jaar als leiding en we gaan ervoor zorgen dat er net zo veel plezier komt als altijd! Want ik ben zeker al vaker mee geweest als kind!

Mieke

Ik ben Mieke. Ga al wat jaartjes mee. Ik heb een aantal jaar in de keuken gestaan afgewisseld met gezellig meedraaien op de groepjes. Vind het superleuk, hou van pannenkoeken en lekker buiten in het bos spellen spelen. Ben ook altijd degene die het hardste vals zingt bij de afwas disco. Kom je ook meezingen?

Carsten

Hallo mijn naam is Carsten en ik ga al een paar jaar mee als leiding en daarvoor ging ik 9 jaar mee als kamp kind. Ik hoop dat we een leuke kampweek samen gaan hebben en veel leuke herinneringen maken.

Sander

Hallo, hoi, hi, goedendag, welkom.
Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen bij het leidingteam.
Mijn naam is Sander en ik ben al jaren verbonden aan het zomerkamp. Naast het zomerkamp ben ik ook actief bij Scouting en loop ik graag een rondje op de golfbaan. Het zomerkamp is voor mij 1 groot feest om samen leuke activiteiten te ondernemen. Een spannend bosspel, een ontspannen kampvuur, actief sporten of ontspannen luieren in een zwembad samen met veel leuke leiding en enthousiaste kinderen. Nog even aftellen en dan is het al weer zo ver.

Marcel

Hallo, ik ben Marcel. Ik ga al vele jaren mee op zomerkamp. Mijn hobby's zijn pianospelen, computers, zingen en op zomerkamp gaan. Op kamp maak ik het liefst kampvuren, maar hou ik ook van een dropping of een spannend avondspel in het bos.

Mireille

Leuk dat jullie er over nadenken om mee te gaan op zomerkamp.
Ik ben Mireille. Naast dat ik graag lees, puzzel en zing, ben ik ook regelmatig, te voet of op de fiets, in de natuur te vinden en in de winter bind ik graag de ski’s onder. Ik heb 5 kinderen en het is bij ons thuis dan ook altijd een gezellige boel.
Ik ga al een flink aantal jaren mee op zomerkamp en heb er ook dit jaar weer veel zin in. Ik kijk er naar uit om o.a. een spannende speurtocht in het bos te lopen en leuke spellen te spelen op de boerderij.

Mariëlla

Hoihoi!
Mijn naam is Mariëlla, ik ga al aardig wat jaartjes mee op zomerkamp. Eerst 10 jaar zelf als kind, en daarna met veel plezier als leiding! Het is elk jaar weer een super week.
Buiten kamp om ben ik meestal bij de dieren te vinden. Ik ben dierenartsassistente en heb thuis ook een gezellige beestenboel.
Hopelijk zien we elkaar dit jaar op zomerkamp en maken we er weer een gezellige week van!

Anne

Hallo, mijn naam is Anne en ik ga dit jaar voor de 7e keer mee met het zomerkamp. Daarvoor ben ik ook altijd mee geweest als kind en ik kan mij geen leukere week voorstellen in het jaar. Lekker veel spelen in het bos, gezellig zwemmen en super leuke dagjes uit, en dat met al je vrienden. Naast veel leuke spellen bedenken voor het kamp ben ik ook hockeytrainer/coach, scheidsrechter en speler op MHCZ, je kan mij daar dan ook veel vinden. Ik zit zelf ook nog op school, ik studeer om later fysiotherapeut te worden. Dat is ook handig voor op kamp, zo kan ik alle kinderen die pijn hebben snel helpen. Ik hoop dat ik je een beetje enthousiast heb gemaakt om ook gezellig mee te gaan en wie weet spelen we dan wel een potje voetbal, hockey of volleybal, alles kan!

Tristan

Hoi ik ben Tristan, 33 jaar en groot fan van het Zomerkamp! Waar je me op mijn werk veel in de keuken tegenkomt vind ik het supertof om in de zomer met een groep jongeren allemaal actieve en leuke activiteiten te ondernemen. Ik voetbal graag, ben gek op bordspellen, uit eten en op reis gaan! Ik ga al een aantal jaar als leiding mee in zowel de A als B groep.

Inschrijven?