Kom alvast in de kampsfeer!

Op zondag 9 juni 2024 om 16:00 uur organiseren we een kampspreekuur in de Kapelaan. Dit is het perfecte moment om elkaar te ontmoeten voordat we op kamp gaan!

Tijdens het kampspreekuur kun je kennismaken met de enthousiaste leiding en je mede-kampgenoten. We maken ook het spannende thema voor deze zomer bekend, zodat je je alvast kunt voorbereiden en fantaseren over de leuke activiteiten die we gaan doen. Het adres isĀ Nicolaasplein 2, 2712 AV Zoetermeer.

Nog niet ingeschreven? Kom langs!

Heb je je nog niet ingeschreven, maar wil je eerst weten wie wij zijn? Je bent van harte welkom om langs te komen. Stuur bij voorkeur even een mailtje naar zodat we voldoende limonade kunnen verzorgen.

Sponsorloop

Op dezelfde dag, 9 juni 2024, organiseren we ook een sponsorloop. Iedereen heeft een uitnodiging en een sponsorloopformulier ontvangen. Met de sponsorloop willen we geld ophalen voor een leuke excursie tijdens het kamp. Vraag zoveel mogelijk mensen om je te sponsoren! Aan het einde van de sponsorloop zijn er prijsjes voor degene die het snelst de rondjes heeft gelopen en voor degene die het meeste geld heeft opgehaald.

Kom elkaar ontmoeten

Of je nu al ingeschreven bent of nog twijfelt, kom gezellig langs om ons te ontmoeten en deel te nemen aan de sponsorloop. We kijken ernaar uit om jou te zien op 9 juni!

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@hetzomerkamp.nl.