Leidingteam

leidingselfie

Ieder jaar gaat er een gezellig team van vrijwillige leiding mee op kamp. We zullen ze even voorstellen.

 

Irene

Irene draait al sinds de oprichting van het kamp mee en heeft in al die jaren alle verschillende taken in het kamp met veel plezier gedaan. Ze houdt van zingen, lezen en winkelen, is getrouwd met Arie en heeft twee kinderen: Emma en Thijs

Sander

Sander is na ook al 20 jaar leiding een heel bekend gezicht op kamp. Met droppings lopen en kampvuur maken is hij met zijn scout-instinct als de beste! Maar ook maakt hij de leukste spellen voor in het bos en gaan in het water alle remmen los!

Marcel

Na vele jaren zomerkamp kennen jullie Marcel vast wel. Zijn hobby's zijn pianospelen en computers, op kamp doet hij van alles. Kampvuurtjes, dropping, nachtspel en speurtochten zijn favoriet.

Fabienne

Die komt nog...

Michelle

Michelle is 19 jaar oud en gaat al van kinds af aan mee op kamp, de leukste week van het jaar. Dit jaar gaat ze voor het eerst als leiding. Spannend maar hartstikke leuk. In haar vrije tijd maakt ze graag muziek of gaat ze iets actiefs doen met haar zussen, familie of vrienden.

Mariëlla

Mariëlla is 24 jaar en komt uit Zoetermeer.Daar is ze dagelijks in de dierenwinkel te vinden. Haar grootste hobby's zijn paardrijden en met haar honden op pad gaan, ze gaat ook heel graag met 50 kampkinderen mee!

Mireille

Als je 's ochtends opstaat en eigenlijk nog drie uur had willen slapen dan is je humeur zo verdwenen als je de glimlach van Mireille ziet. Mireille heeft een heleboel kinderen thuis! Ze wil er eigenlijk nog veel meer, maar dat past natuurlijk nooit in haar huis, laat staan in haar auto. Gelukkig kan ze mee op kamp, dan heeft ze er even 50!

Mieke

Mieke heeft thuis drie kinderen onder haar dak, dus met 50 is ze ook erg op haar gemak. Ze is gek op de zwembad dag, kun jij haar verslaan op de vlinderslag?

Tristan

Tristan is de langste van het stel, als je hem zoekt vindt je hem snel. Altijd een vrolijke vent die je er met spelletjes niet snel uit rent. Al jaren is hij een vaste kracht die altijd zure matten mee bracht.

Daan

Daan is 21 jaar. Als kind op kamp en nu voor het tweede jaar leiding. Hij kijkt in zijn vrije tijd graag films en series, op kamp komt 'ie tot leven. Zijn favoriet zijn de excursies.

Emma

Deze stralende dame is de afgelopen 11 jaar als deelnemer meegeweest met het kamp. Dit jaar sluit ze voor het eerst aan bij het leidingteam. Daar heeft ze vooral zin in en is ook wel spannend...

Danielle

Danielle gaat al wat jaartjes met ons mee. Ze is getrouwd met Marco. Ze wandelen veel samen. Voor een leuke fietstocht en een dropping is ze wel te porren.

Anne

Anne heb je misschien al eens als hockeycoach langs het veld zien staan. Of erin, om de bal zelf in het doel te schieten.Ze studeert voor gymjuf. Anne gaat al een paar jaar mee als leiding. Ren je met haar de komende zomer de bal achterna?